Credits Gold

Credits Gold gir deg fordeler på mange områder. Det har flere forsikringer inkludert, blant annet reiseforsikring, samtidig som det er helt gebyrfritt. Du betaler heller ingen årsavgift.

Sammendrag av kredittkortet

Credits Gold er et kredittkort som leveres av TF Bank. TF Bank har sin spesialisering innen forbrukerfinansiering. TF Bank het tidligere BB Bank, men har nå fusjonert sammen med sitt svenske morselskap. Før TF fikk innvilget sin fullverdige bankkonsesjon i 2017, var selskapet et finansieringsforetak som spesialiserte seg på kredittkort og forbrukslån. Deres produkt Credits Gold fremstår som et typisk gullkort, og har en gullkantet fordelspakke inkludert. Det gjør kortet relativt attraktivt for en rekke mennesker. Vi ser for oss at den typiske målgruppen er aktive og impulsive mennesker, som benytter fordelene strategisk.

Fordeler og ulemper med Credits Gold

Credits Gold er helt gebyrfritt. Det vil si at du verken betaler årsavgift eller termingebyrer. Likevel betaler du 1,75% valutapåslag ved bruk i utlandet. Du får 43 dagers rentefri betalingsutsettelse, og opptil 30% rabatt på utvalgte produktgrupper gjennom fordelsprogrammet Dealpass, som blant annet gir rabatter på lokale restauranter, overnatting og opplevelser.

Vår favoritt er definitivt den omfattende forsikringspakken. Her er du langt over gjennomsnittet godt dekket på reise, ved avbestilling, og faktisk også ved ID-tyveri. Forsikringen for identitetstyveri dekker utgifter til juridisk assistanse, inntil 100.000 kroner, og gir deg tilgang til en døgnåpen telefonlinje dersom uhellet skulle vise seg å være ute.

Du kan også knytte Credits Gold opp til din Vipps-konto. På denne måten kan du sende gullpenger til venner og bekjente med bare noen tastetrykk.

Kundeservice og personlig oppfølging

BB Bank tilbyr kun digitale tjenester. Det vil si at de ikke har fysiske filialer du kan henvende deg til, dersom du behøver hjelp med kredittkortet. Det kan være en ulempe for den eldre, og kanskje ikke fullt så teknologiske generasjonen. Du kan gjøre det meste selv på nettsidene deres, eller ringe kundeservice innenfor kontortiden. Selskapet satser på å tilby fleksible løsninger, og er derfor også ganske fleksible på sin kundeservice. Vi har testet, og opplevde rask svartid med personlig kundeservice fra en vennlig medarbeider.

Krav og betingelser

Det er individuelle faktorer som avgjør om du er kvalifisert for et Credits Gold kredittkort. De vil ikke si så mye om hvordan de vurderer sine kunder. Ut fra vår research må du i hovedsak være over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger og være folkeregistrert i Norge. Det stilles ingen krav til inntekt, men du vurderes basert på din helhetlige likviditet. Det gjør kredittkortet blant annet aktuelt for studenter med deltidsjobb. Å sende inn en søknad om kredittkort er helt uforpliktende. Du kan søke om kortet, for å så ta stilling til om du ønsker å beholde det eller ikke, når søknaden din er vurdert.

Konklusjon

Tatt i betraktning at kredittkortet er gebyrfritt og tilbyr 43 dagers rentefri betalingsutsettelse, syntes vi at Credits Gold tilbyr en rekke praktiske fordeler, som definitivt hadde vært verdt å betale årsavgift for. Bare forsikringene i seg selv er verdt en god årsavgift, og spesielt som student kan man spare seg for en rimelig forsikringspakke hos et forskikringsselskap om man strategisk benytter sitt Credits Gold-kort. Om vi skal trekke kortet litt ned, er den nominelle rentesatsen kanskje noe høy, og det er litt merkelig at valutapåslaget tilkommer når kortet tilsier seg å være helt gebyrfritt.

Vi rangerer det likevel med fem stjerner.

Credits Gold
Fordeler
  • Inntil 100.000 i kredittgrense
  • 100% gebyrfritt over hele verden
  • Inntil 43 dagers rentefri periode
  • Støtter kontaktløs betaling
  • Solid bonusprogram
Ulemper
  • Du kan bare ha ett kredittkort fra Credits (upraktisk om du skiller privat og jobbutlegg)
Kreditteksempel
Nom.rente 19.90%, eff.rente 21.82%, kr 25.000 o/1 år, kost kr 2.776, tot.kr 27.776.
Sist oppdatert desember 2021
Bestill kredittkort Mer informasjon


Finn Kredittkort 2021