Komplett Bank Mastercard

Kredittkortet fra Komplett Bank gir deg en komplett opplevelse, spesielt når du handler på nettet. Blant annet får du gode bonuser og inntil 50 dager rentefri kreditt ved full nedbetaling.

Sammendrag av kredittkortet

Komplett Bank Mastercard er et kredittkort som leveres av anerkjente Komplett Bank. Selskapet startet den velkjente nettbutikken allerede i 1991, men valgte i 2012 å utvide med bankvirksomhet for å hjelpe egne kunder med finansiering. Etter massiv etterspørsel utvidet selskapet finansieringsvirksomheten. Komplett Bank jobber for å skape fleksibilitet i hverdagen, og leverer et svært attraktivt kredittkort som er helt gebyrfritt. Kortet gir deg en rekke inkluderte forsikringer, og reklamerer med hele 50 dagers rentefri kreditt ved full nedbetaling. Samtidig støtter de Apple Pay og tilbyr gebyrfrie kontantuttak.

Fordeler og ulemper med Komplett Bank Mastercard

Du får hele tiden gode rabatter og tilbud med Komplett Bank Mastercard. På alle kjøp i nettbutikken får du hele 4% bonus, mens øvrige nettbutikker gir deg 2%. Ulempen er derimot at maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 i måneden og 2000 per 12 måneder, noe som stopper kjøpefesten litt vel tidlig for enkelte handleglade kunder.

Sammen med kredittkortet følger en rekke attraktive forsikringspakker. Hvis uhellet er ute og noen stjeler din identitet, eksempelvis til å bestille varer, ta opp lån eller spre falsk informasjon, vil du få juridisk hjelp til å få dette slettet. Hvis du reiser en del, følger det med en omfattende reise- og avbestillingsforsikring. Det er også mulig å kjøpe til en betalingsforsikring, som sikrer utestående kreditt ved permittering eller sykdom.

Det er også mulig å få rentefri betalingsutsettelse inntil ni måneder, som tilkommer utover kredittperioden kortet har som standard. I slike tilfeller tilkommer kun et etableringsgebyr, og er spesielt gunstig hvis det oppstår en uforutsett situasjon.

Rentesatsen syntes vi er priset til midt på treet, men samtidig at den er gunstig ut fra en helhetsvurdering rundt fordelene og ulempene som følger, spesielt gebyrfriheten.

Kundeservice og personlig oppfølging

Komplett Bank er en digital bank uten fysiske filialer. Vi opplever at nettbanken er responsiv, og gir oss nødvendig informasjon på noen sekunder. Hvis du mot formodning ikke har tilgang til nettbanken, eller finner informasjonen du ønsker direkte på siden, kan du ringe til kundeservice i åpningstiden. Da vil du få personlig hjelp av en hyggelig medarbeider. Vi opplever deres kundebehandlere som veldig løsningsorienterte.

Krav og betingelser

For å søke om Komplett Bank Mastercard må du være over 20 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Til forskjell fra andre kredittkort stiller ikke banken noen spesifikke krav til inntekt, og kortet regnes derfor som et kredittkort uten inntektskrav. Det kan tenkes at banken opererer med å se helheten, og har noen skjulte vurderingskriterier som ikke blir opplyst på forhånd. Her er det også viktig å huske at hele kredittrammen generelt telles som gjeld i din fem ganger inntekt-låneramme.

Konklusjon

Komplett Bank leverer et godt og innovativt kredittkort, med en god pakke av fordeler og muligheter for bonusopptjening. Et stort pluss er at kredittkortet kan kobles til Apple Pay, og dermed tas i bruk kort tid etter at søknaden er godkjent. Da slipper man å vente på «plasten i posten», og kan starte shoppingen raskere. Du kan også legge lommeboken hjemme.

Vår vurdering rangerer kredittkortet til 4/5.

Komplett Bank Mastercard
Fordeler
  • Inntil 100.000 i kredittgrense
  • Helt gebyrfritt og ingen årsavgift
  • Bonuser og suverene fordeler
  • Støtter Apple Pay og kontaktløse betalinger
Ulemper
  • Noe lav bonusprosent på generelle varekjøp
Kreditteksempel
Eff.rente 24.2%, kr 12.000 o/12 mnd, kost. kr 1.468, tot.kr 13.468.
Sist oppdatert april 2021
Bestill kredittkort Mer informasjon


Finn Kredittkort 2021