Santander Gebyrfri Visa

Santander Gebyrfri Visa er nettopp det – helt gebyrfritt, også i utlandet. Med gunstige fordeler og en rekke forsikringer har du en god partner med deg på dine eventyr. Støtter også Apple Pay.

Sammendrag av kredittkortet

Santander Gebyrfri Visa er et kredittkort fra Santander Consumer Bank. Santander er velkjent på forbrukermarkedet innen hverdagsfinansiering for vanlige folk i de tusen hjem. Banken er blant annet en gigant innen bil- og fritidslån. Det vi kjenner som Santander i dag, ble etablert i 2001 som en del av Bankia Bank, før det ble smeltet inn i Santander-gruppen gjennom fusjon. Gebyrfri Visa er en gullkantet kraftpakke av et kredittkort, som leverer en rekke fordeler til sine brukere. Her kan vi blant annet forvente oss internasjonal gebyrfrihet, forsikringspakker og kontaktløs betaling med støtte for Apple Pay.

Fordeler og ulemper med Gebyrfri Visa

Santander Gebyrfri Visa er gebyrfritt over hele verden. Gebyrfrihet innebærer at du verken betaler årsavgift eller termingebyrer. Som en av de sjeldne, tilbys det inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse (normalt 30-40 hos andre aktører), forsikringspakker og støtte for smartbetaling. Santander er en del av Dealpass-nettverket, i tillegg til at de supplerer rabattene gjennom sitt eget Kickback-program, som faktisk gir deg inntil 15% i cashback.

Vår favoritt med Santander Gebyrfri Visa er definitivt forsikringspakkene. Her tilbys det blant annet reiseforsikring og egenandelsforsikring inkludert i kredittkortet, som også gjelder innenlands. I tillegg kan du supplere med andre forsikringer etter behov, eksempelvis helseforsikring og betalingsforsikring. Selskapet tilbyr også en egen advokatforsikring, der man ved uhell får hele 15 timer til prisen av en time. Blir det krangel med leiebilselskapet i Spania, kan du lene deg tilbake og ringe advokaten din, uten å bekymre deg for kostnadene.

Du kan koble sammen Gebyrfri Visa med Apple Pay, Fitbit og Garmin-klokker, noe som gjør at shoppingen kan skje friksjonsfritt, også uten lommeboken i lommen.

Kundeservice og personlig oppfølging

Santander er en digital bank. De har ingen fysiske kontorer du kan besøke, hvis du har spørsmål eller behøver hjelp. Derimot tilbyr Santander fleksibel kundeservice gjennom telefon og i digitale medier, med en åpningstid fra 8-20 på hverdager. Det er normalt ikke lang ventetid på tråden, og kundebehandlerne fremstår som løsningsorienterte.

Krav og betingelser

Det er 20 års aldersgrense for å få et Gebyrfri Visa. I tillegg må du være kredittverdig, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Banken vurderer alle søknader individuelt, og forbeholder seg retten til å avslå søknader uten årsak.

Konklusjon

Kredittkortet er forutsigbart og gebyrfritt. Det har en rekke fordeler, utover å bare tilby kreditt. Her får du et bredt bonusprogram gjennom Dealpass, gode forsikringsløsninger og tilgang på futuristiske betalingsmetoder. Skal vi sette ned foten noe sted, så er det kanskje at rentesatsen langsiktig ikke er spesielt gunstig, og at kortet har et valutapåslag på 1,75%. Du har likevel inntil 50 dagers rentefri kreditt, i tillegg til at fordelene ikke kan forventes å være helt kostnadsfrie. Banken skal tjene penger et sted. Vi rangerer det med fem stjerner.

Santander Gebyrfri Visa
Fordeler
  • Inntil 100.000 i kredittgrense
  • Helt gebyrfritt
  • Gode forsikringspakker, også ved innenlands reiser
  • Inntil 50 dagers betalingsutsettelse
  • Støtte for Apple Pay
Ulemper
  • Noe høyt valutapåslag (reiseforsikring og god dekning ved nødstilfeller kan veie opp for dette)
  • Stiv rentesats etter perioden med betalingsutsettelse
Kreditteksempel
Eff.rente 23.4%, kr 15.000 o/12 mnd, kost kr 1.780, tot.kr 16.780.
Sist oppdatert april 2021
Bestill kredittkort Mer informasjon


Finn Kredittkort 2021